Jordi Marcè
cronologia

Concurs Pavelló Poliesportiu PAV-2. Recinte Escolar CEIP Pompeu Fabra. Lloret de Mar. Girona

Uns dels principals objectius de la proposta en l'àmbit d'actuació és valorar de forma especial la relació entre el poliesportiu i el Ceip Pompeu Fabra annexe, els serveis de lleure i activitatats a la zona verda de la façana sud, vinculats al Centre Civic Can Sabata, les pistes de petanca existents i el vial per vianants enjardinat paral.lel a l'escola.
El programa funcional es desenvolupa amb la caixa de la pista en la correcta orientació solar i amb l'alçada lliure important de 8,5 m., segons norma del Consell Català de l'Esport (PAV-2) , plantejant els vestidors sota la grada.
La resta de serveis es disposen en forma de U, amb una alçada inferior, al voltant del volum principal de la pista, organitzats en tres plantes superposades en una llógica d'espais i funcions.
El poliesportiu respon als criteris funcionals i d'habitabilitat previstos, tant per higiene, manteniment, confort i respecte al medi ambient.
Any: 2.009
Situació: Lloret de Mar, Girona
Client: Ajuntament de Lloret de Mar
Superfície Construïda: 1.981m