Jordi Marcè
cronologia

Estudi previ per a un auditori al pati del Ajuntament de Calonge, España.

El projecte es basa en l'aprofitament del pati de l'ajuntament de Calonge.
L'edifici on abans hi havia una escola, es trobava petit per al seu nou ús com a ajuntament, i a més era necessari un nou auditori i una sala de plens major.
Cobrir el pati va ser la solució per emplaçar el nou auditori amb una capacitat de 200 assistents.
L'elecció de la pell de fusta i cristall permet que fossin mantingudes sigui la percepció de la seva façana original que la seva característica d'espai obert i il·luminat.
La creació d'un soterrani va ser necessària per instal·lar la nova sala de plens i els annexos de serveis i suport. Aquest nou nivell crea una nova relació amb l'espai exterior, fent que tots dos espais, auditori i sala de plens tinguessin accessos independents respecte al flux de l'ajuntament.
Any: 2012
Situació: Calonge, Girona
Client : Ajuntament de Calonge
Superfície Construïda: 902,15m
Pressupost: 415.735(E)