Jordi Marcè
cronologia

Projecte d'execució Piscina Mancomunada Palamos - Calonge - Vall-Llobrega

L'encàrrec consisteix en un estudi previ d'una piscina mancomunada que s'ha dut a terme per mandat de la mancomunitat formada pels municipis de Palamós, Calonge, i Vall-llobrega. La parcel·la on s'ubicarà la piscina es troba enfront de la rotonda delimitada per la carretera C-256, i a la que hi conflueixen també l'Avinguda Verge de Núria i l'Av. de Catalunya, del municipi de Calonge. La parcel·la en qüestió te una morfologia irregular, de forma sensiblement trapezoidal, amb una superfície superior als 10.000 m2 i te la orografia sensiblement plana. A la façana oest de l'edifici s'hi troba l'accés principal que per les seves dimensions també pot funcionar com a punt de trobada. Un cop superat el control d'accés, s'arriba al passadís que dona tant als diferents vestidors com a l'escala que puja a la planta 1ª, on hi ha també sales polivalents i diàfanes per la pràctica de diferents modalitats esportives. Des del accès es pot accedir de manera independent a la zona de spa e hidromassatge. Des dels vestidors accedeixes al recinte dels vasos on trobem la piscina principal, de 25x12,5 mts, la secundària, de 12,5 x 6 mts de làmina d'aigua, una piscina de wellness, amb elements de teràpia acuàtica, una sauna i un bany de vapor. Al soterrani s'hi concentraran la major part de les instal·lacions i equips tècnics de control.
Superficie: 4.083m2
Promotor: Mancomunitat Palamòs - Calonge - Vall-Llobrega
Any: 2010