Jordi Marcè
cronologia

Beach Club, Alcobendas, Madrid.

El projecte se situa en l'espai públic exterior d'un centre comercial situat a Alcobendas,
Madrid. Es tracta d'una àrea verda que comprèn 3 llacs, delimitada per camins de sorra i ponts de fusta. Es desenvolupa al mig d'una zona de restauració amb terrasses.
La voluntat és poder crear durant la temporada estiuenca un espai beach club del qual podran gaudir els clients i visitants del centre.
Es tracta d'oferir activitats variades, enfocades a una temàtica platja en les quals puguin participar gent de totes les edats.
Es crearà un recorregut que enllaci dos punts d'accés principals, a part de tots els accessos secundaris des de les terrasses. Al voltant d'aquest recorregut es crearan unes àrees d'activitats.
Entre les quals hi haurà, un mini club per als nens, una zona polivalent que podrà oferir un mercat o altres activitats en relació amb el comerç i la presentació de productes. Després es creés la zona central i principal: la platja, un paisatge que es desenvolupa al voltant del llac principal existent, aquesta zona estarà en connexió amb el beach club, equipada amb terrasses i un xiringuito. Finalment, per rematar l'oferta, es proposarà una zona esportiva amb terreny de vòlei platja, i taules de joc, així com una àrea amb pantalla gegant per poder gaudir de l'Eurocopa i dels jocs olímpic.
Any: 2012
Client: Moraleja Green
Superficie: 7.470,00 m