Jordi Marcè
cronologia

Reforma interior del Showroom Artyplan a Barcelona

El projecte és la reforma d'un local dedicat a serveis de reprografia situada en la Via Layetana de Barcelona. L'objectiu del projecte és crear un espai dedicat a l'exposició i divulgació de el "Gran Format", servei proposat per l'empresa, junt a una zona d'atenció al públic per a serveis de copisteria ràpida. Hem reorganitzat l'espai interior per dividir clarament les dues zones d'actuació del showroom i de la tenda i mantenir un rebedor comú de 10 m2. L'àrea d'exposició de 66m2 és un espai lliure, diàfan, separat de la zona de producció per una gelosia minimalista de llistons de fusta que filtra la visió sense crear barreres. En el showroom uns cubs d'estructura lleugera, que simbolitzen uns micro - universos, recreen escenaris domèstics, artístics, publicitaris, on el client descobreixi els múltiples entorns i suports als quals es pot aplicar i utilitzar la tecnologia del gran format. En la paret de fons, s'instal·la una gran cortina, que a part de crear privadesa, ensenya les diferents possibilitats del producte en material tèxtil. La maquinària present actualment en la tenda es re posiciona en la planta soterrani, mentre es queden en la planta baixa dues impressores de major rendiment.
Any: 2011
Situació: Barcelona, Via Laietana
Client: Artyplan
Superficie: 207m2